četrtek, 28. julij 2011

Črnoplešci vs Beloplešci

Domišljijska zgodba!

Ker so Jugoplešci tako leni  za delati so si zamislili svoje sužnje. Okupirali so sosednjo državo, ki je od nekdaj slovela po delavnih ljudeh in jo poselili.

Zavladali so celo v njihovem sanjskem svetu in si tudi tam podredili prebivalce in jih  naredili za sužnje sebi in svojim Jugoplešcevskim  otrokom.

V tem Jugoplešcevskem svetu so morali Beloplešci ubogati vse Jugoplešce na ukaz. Jugoplešci so sloveli po svoji silni prostaškosti, neciviliziranosti, zaostalosti in primitivnosti, zato niso nikoli pokazali niti najmanjšega razumevanja do Beloplešcev. Beloplešci so morali zato Jugoplešcevskim otrokom streči, jih ubogati, prenašati vse njihove želje itd. v kolikor jih niso so bili kruto kaznovani in mučeni. Jugoplešci so cel mesec lagali Beloplešcem, da jih ne izkoriščajo in da jim bodo vse plačali. Navidezno so tako tudi delali. A ko je prišel konec meseca, so Jugoplešci pobrali ves denar Beloplešcem in krivdo zvalili na neke izsiljevalske nepridiprave, da so mislili, da so bili okradeni. V resnici so bili okradeni, a  to je bil del Jugoplešcevskega sistema.

In tako je prostaškost in smelost Jugoplešcev zaradi prelahkega zaslužka in prelahke manipulacije rasla in rasla, čez vse meje. Njihova moč nad drugimi jih je popolnoma oslepila in zaslepila. Popolnoma so izgubili občutek za vse stvari, ljudi, denar, naravo.....






Ni komentarjev:

Objavite komentar