torek, 13. september 2011

Nostradamus in verske vojne

"Luna skrita v globoki senci,
njen brat gre mimo ves rjast:
velika dolgo zakrinkana v mrk,
železo se bo ohladilo v krvavi rani."

Luna, pomeni nekaj pasivnega, ženskega, instinktivnega, nagonskega, iracionalnega, skritega predvsem pa je luna simbol Islama. Njen brat je sonce. Ker je brat rjast, to pomeni, da je iz železa.
Kaj je sonce? Je simbol aktivnega, vidnega, moškega, zavestnega, racionalnega, skratka sonce pomeni moški aktivni princip. In če smo rekli, da je Luna islam, potem je njen brat Sonce krščanstvo.

Če pogledamo stanje danes: krščanstvo (sonce) je vidno v vsej EU. Poglejte samo Slovenijo,..če se peljete po naših vasicah boste naleteli na cerkve in kapelice, zraven cerkve in kapelice. In kaj ste še opazili? Tudi to, da te kapelice počasi načenja zob časa, vernikov je vse manj,... Ampak vseeno, kdor pogleda naše kraje, bo videl krščanstvo kot aktivni princip, torej sonce.
Nasprotno pa velja za Luno v naših krajih. Ve se, da je Luna prisotna, vendar je v senci, kajti zaenkrat še ne vidimo nekih njihovih cerkva, vemo pa, da redno opravljajo svoje obrede. Vsi tudi vemo, da se islam hitro širi, zato, ker ženske toliko rojevajo in imajo imajo moški lahko toliko žen. Vsi pa vemo, da manj kot je ženska izobražena, večja je verjetnost, da bo imela več otrok (študij zahteva čas,.. otroci pa tudi,... če ne študiraš pač lahko več otrok. Vsi vemo, da izobrazbe žensk v islamu ni na prvem mestu,... prej nasprotno). Islam je ženski princip, princip lune, že sam po sebi. Krščanstvo je moški princip, že sam po sebi.

Manjka nam torej samo še zadnja kitica. Že tako šibko sonce (rjasto) se bo ohladilo v krvavi rani.

To za moje pojme lahko pomeni več stvari.

1. Ena je ta, da nas bodo muslimani preplavili in torej krščanstva ne bo več. Krvava rana namreč nastane ob rojstvu otrok. To dobesedno lahko pomeni, da nas bodo otroci muslimanskih žensk preplavili. Krščanstvo se bo ohladilo (prenehalo obstajati) zaradi tolikih luninih otrok.

2. Seveda pa ne verjamem tej razlagi zaradi naslednje kvartine:
"Gospostvo iz Feza (Maroka) bo seglo do evropskih vladavin,
razplamtelo bo njihovo mesto in odločno presekalo:
veliki iz Azije, velika skupina po kopnem in po morju,
križ, trd od strahu bo pregnan v smrt. "
S6 80


Ta kitica je jasna kot beli dan. Najprej bodo nastali nemiri v Italiji sami, potem pa bo islamski svet iz matičnih držav napadel Italijo (videti je, da bo združen islamski svet napadel krščanske dežele). V bistvu je ta kvartina  zelo jasna.

Zato sklepam, da krvava rana pomeni kar vojno.

Kar je zelo pomembno, pa je dejstvo, da ostane dolgo v mraku. Ta mrak se morda dogaja ravnokar. Luna je prisotna in se krepi, počasi, no ne več tako počasi, a krepi se in danes za nikogar ne pomeni grožnje,... no, če sklepam po kvartinah, potem lahko rečem le, da  "ne še". Sonce pa izgublja, poglejte samo škandale, potem izstope, poglejte Slovenijo itd.

Kaj se danes dogaja v islamskih državah?
Rušijo se diktature,.... ljudstvo bo zavladalo, veliko se bo še dogajalo preden bo nastopila demokracija v islamskih državah, v kolikor je demokracija v islamu sploh mogoča. In kaj se je dogajalo v EU, ko so rušili kralje in monarhe?
Večjo moč, kot so imeli, večje vojne so delali,....

Največja danes poznana vojna je bila 2. svetovna vojna. Tudi najbolj umazana in podla. Omogočila je totalen razmah komunizma. To pomeni, da je razcepila EU na 2 dela, kar je krščanstvo močno omajalo. In kot pravi stari rek: kjer se prepirata dva, tretji dobiček ima. Se pravi, kjer se prepirata krščanstvo in komunizem, islam dobiček ima,....

Seveda ne smem pozabiti na zmaja, ki po vsej verjetnosti predstavlja komunizem,....

Včasih se mi zazdi, da so na delu neke zarotniške sile. Komunizem krščanstvo, da se bomo sami med seboj, da bo potem imel islam lažje delo,....

In še kvartina za konec:
"Prav kmalu bodo spet žrtvovanja,
prestopniki bodo podvrženi mučeništvu:
ne bo več menihov, duhovnov in novincev:
med bo dražji od voska."
S1 44



V komunizmu je krščanstvo preživelo, res pa je, da je bilo zatirano. Če je ta kitica nadaljevanje prejšnje, to pomeni, da duhovnikov ne bo več, kajti islam uniči križ-krščanstvo.

In tudi zadnja vrstica pomeni veliko:"med bo dražji od voska." Se pravi, da bo med več vreden od voska. Vedeti je treba, da se vosek dragocen ne zaradi cene, pač za zaradi pomena, ki ga ima v krščanstvu. Če smo nekoga cenili in ljubili in odide na drugi svet, potem mu seveda prinesemo svečo. Vosek ima simbolično vrednost. Namreč samo pri kristjanih je običaj, da nosijo sveče k pokojnim, ne pa tudi pri muslimanih. Oni tega ne delajo.

In kakšen je torej zaključek po vseh teh kvartinah?
Samo to, da se zgodovina ponavlja in da se ljudje niso naučili nič novega.  Srednji vek bo enostavno zamenjal novi srednji vek,...  Prej krščanstvo, potem pa islam,....

Sicer pa nam statistika govori enako sliko. Mi imamo premalo otrok.... 95 % vseh mladih je iz tretjih držav. Tam imajo otroci otroke. In če pogledate simulacije in statistike, potem te napovedujejo, da bo v Franciji že okoli leta 2050 več muslimanov kot drugih ver,...  mar ni potem samo še vprašanje časa, kdaj bo postal islam državna vera, glede na to, da je Koran za njih edini pravi zakon?

Ni komentarjev:

Objavite komentar